Foderguide

Få råd og vejledning til valg af hundesnacks og foder, så du kan finde det helt rigtige til din hund.

Har din hund tendens til dårlig mave, så anbefaler vi dig til at vælge vores snacks med lavt fedtindhold, da det ofte kan være fedt, som er synderen. Vælg i stedet fedtfattigt og lyst kød som f.eks. kylling, vildt, fisk og vores veganske hundesnacks.

Lider din hund af kløe eller sensitiv hud - er det vores erfaring, at du holder dig til én proteintype i mad samt hundesnacks. Nogle hunde kan f.eks. ikke tåle okse og kylling. Prøv i stedet single protein med lam, vildt, fisk eller vores veganske hundesnacks.

Har du lige fået ny hundehvalp? Tillykke! Måske ved du ikke endnu, hvad din hvalp foretrækker af proteinkilder. Vi vil anbefale, at du starter ud med blandede snacks. Så finder du hurtigt ud af, om din hvalp har en foretrukken smag og kan købe det fremadrettet.

Lider din hund af løbeøjne? Så vil vi anbefale, at du undgår okse, da det er den mest syrlige form for kød. Prøv i stedet kylling, vildt, lam, fisk eller vores veganske hundesnacks, da vi har erfaring med, at det kan afhjælpe problemet

Ønsker du lavt fedtindhold, så vil vi anbefale dig, at du går efter lyst kød, som f.eks. kylling og fisk, da der er færre kalorier i lyst kød end mørkt. Du kan også prøve vores veganske hundesnacks, som er meget fedtfattige og en glimrende kilde til gode vitaminer.

Er din hund lidt for tynd, så er det en god idé at vælge nogle snacks med mørkt kød og højere fedtprocent som f.eks. vores lam, okse og fisk, da de feder mest.

Hvis din hund har dårlige tænder, så er du det helt rigtige sted. Alle vores hundesnacks er nemlig helt naturlige og indeholder ingen tilsætningsstoffer. Vi vil anbefale dig at vælge den store snacks, fordi disse tyggesnacks er større og vil give din hund mere at tygge i som "tandbørste". Vores legetøj med naturreb, kan også afhjælpe tandplak, når din hund tygger i det.

Kig endelig forbi butikken, hvis du brug for yderligere råd og vejledning

Få Fri fragt

Gratis levering
ved køb over kr. 499,-

En grønnere fremtid

Vi arbejder hverdag med fokus på bæredygtighed

Lynhurtig levering

Vi leverer din ordre
inden for 1-3 hverdage

Fokus på dyrevelfærd

Ingen salg af grisekød samt minimering af oksekød