Hvem er Den Grønne Pote?

Interessen, som siden udviklede sig til Den Grønne Pote, startede med de to skønne danske spidser Rosa & Teddy. Da de kom ind i hjemmet skulle der jo findes noget ordentligt sundt foder. Det fandt vi heldigvis hos én af de mange forhandlere af RigtigHundemad. Jeg har ikke set mig tilbage siden og har ikke en dag fortrudt at knokle for sund mad til vores kæledyr.

The best benefits

Charlotte Dinesen 

Jeg hedder Charlotte Dinesen og er ejer af Den Grønne Pote i Charlottenlund. Sammen med mit søde & dygtige personale, glæder vi os til at se dig i butikken, som vi synes er et moderne og friskt pust til den traditionelle dyrehandler. Forvent masser af sund mad til din hund, kat og gnaver - lavet af friske råvarer fra Europa. Der er også mad til havens fugle. Derudover har vi et moderne udvalg af udstyr samt naturlige helse og pleje produkter. Vi glæder os til at hjælpe dig i butikken og på webshoppen dengronnepote.dk  

Opstart

Den Grønne Pote startede på Landsbygaden 27 i Sengeløse, Taastrup i sommeren 2014. Derefter åbnede endnu en butik på Amagerbrogade 121 i foråret 2015. I maj 2018 åbnede så butikken på Ordrupvej 59 i Charlottenlund.    

I dag 

I juli 2019 blev de tre butikker delt op, og "Den Grønne Pote" i Charlottenlund er nu kun ejet af Charlotte Dinesen.  I 2023 udvidede vi med vores nye butik Den Grønne Pote, Outdoor.

Kæledyrspost

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få ekslusive tilbud, nyheder og meget mere