Tørfoder

Tørfoder

Tørfoder

Tørfoder - 100% rene råvarer, intet tilsat

 

Du er hvad du spiser – og det gælder naturligvis også din bedste ven.
Når du køber tørkost som vi anbefaler, kan du stole på, at vi har været ingredienslisten igennem for dig og din bedste ven!

shop med ro i sindet.

Fælles for alle produkter vi sælger er, at intet er tilfældigt.

Alle produkter er udvalgt fordi der er en mening med dem – fra snude til halespids, i knogler og led, i maven og tarmen og ikke mindst som sundt brændstof til hjernen.

Når du springer de sukkerholdige ingredienser over (f.eks. majsmel, majsstivelse, majsgluten, roetrævler osv), fungerer hele kroppen optimalt for din bedste ven.

Hvorfor vente med at skifte foder til hunden ikke har spist i dagevis eller bliver syg i form af allergiske reaktioner, hud- pels- analkirtle-tandproblemer eller dårlig mave?

Lyt til din egen mavefornemmelse

Hvorfor kun lytte til dyrlægen eller opdrætteren som har fortalt dig, at du ikke må skifte foder. Ville du selv blive ved med at spise det samme dag efter dag - hvis du fik det dårligt eller ikke gad spise det?

Vi ser dagligt, at vores kunders dyrlæge besøg og medicinudskrivningerne forsvinder i takt med et naturligt foder skift.

Please læs ingredienslisten

Vi vil simpelthen ikke forhandle tørfoder lavet af udefinerbare animalske og vegetabilske biprodukter,salt, korn, hvede, majs, soya, sukker i form af roeaffald/pulp, savsmuld m.m. som er lovligt i foder. Eller tilsat væksthormoner, kunstige konserveringsmidler som BHA eller BHT (kræftfremkaldende), smagsforstærkere og tilsætningsstoffer som fremmer smag & holdbarhed samt farvestoffer, som hundene ikke har brug for.

Vi er en selvstændig moderne butik som IKKE er afhængige af store internationale mærker, der måske har en anden agenda end at sætte dyrenes sundhed øverst. SÅ, vi køber kun tørfoder fra mindre producenter, som grundlæggende i hjertet går op i hundens sundhed

​Bon appetit ;-)

Læs næste

Naturlige godbidder
Naturapotek

Få Fri fragt

Gratis levering
ved køb over kr. 499,-

En grønnere fremtid

Vi arbejder hverdag med fokus på bæredygtighed

Lynhurtig levering

Vi leverer din ordre
inden for 1-3 hverdage

Fokus på dyrevelfærd

Ingen salg af grisekød samt minimering af oksekød