Home / Mød os

Fællesskab og god atmosfære

Hos os skal det være sjovt og lærerigt at gå på arbejde, og her er altid plads til brede smil - selv når det går stærkt. Der er ikke langt fra idé til handling og derfor der også altid et nyt spændende projekt at kaste sig over. 

Mød vores team

Sammen skaber og udvikler vi en grønnere fremtid

DANIELLA

Daniella

Personale - Den Grønne Pote

Daniella elsker hendes 2 skønne labrador hunde, Bailey og Kenzo. Hun har bred viden om alle produkter i butikken, da hun arbejder fuldtid. Drømmen er at  blive dyrelæge, så vi er heldige at have hende indtil hun bliver optaget på studiet.   

JOURDAN MILLER

Sofie

Personale - Den Grønne Pote

Sofie er den glade ejer af en fræk lille dværg pincher dreng, Aslan. Hun elsker alle hunde og drømmer om en dag, at få en stor hund. Det er et drømmejob, at arbejde i butikken. Hun  elsker at vejlede kunderne, og få en snak om stort og småt. Hendes speciale er små nervøse hunde og sarte maver.

Anne

Anne

Personale - Den Grønne Pote

Anne elsker alle hunde, men hendes hjerte er hos de store Molosser racer. Hun har bl.a. haft Grand Danios og Italiensk Mastiff. Hun brænder meget for sundhed hos hunde og  elsker at vejlede om mad og tilskud. Særligt med fokus på rå kost som BARF

Heidi

Heidi 

Personale - Den Grønne Pote, Outdoor

I vores Outdoor butik vil du møde vores søde personale, Heidi. Hun elsker at servicere dig og din hund med lækkert nyt tøj til udendørslivet hele året rundt. Hun er deltid i butikken og driver desuden hendes egen hollistiske klinik. 

JOHN DOE

Charlotte Dinesen 

Ejer

Charlotte er ejer af Den Grønne Pote og har aldrig set tilbage siden hun startede i branchen for 10 år siden. Fokus har altid været på kvalitetsfoder og sundhed til både hund og kat. Derudover har Charlotte været i træning hos Dyrelæge Anette Weber og  samarbejder med flere dyrelæger. 

Kæledyrspost

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få ekslusive tilbud, nyheder og meget mere