Hund

BARF

BARF

Du er hvad du spiser – og det gælder naturligvis også din bedste ven. BARF er vores speciale & det er vores ansvar at du bliver vejledt korrekt. Så hvorfor ikke fodre med det mest naturlige kost, som de fra naturen er designet til at spise! Nemlig  råt kød + brusk + indmad + ben + grøntsager.

VÆK MED FYLD, BIPRODUKTER & UNØDIG KEMI

Drop sukkerroe pulp/trævl, savsmuld, majsmel, hvede, stivelses holdige produkter (hvide ris, kartofler, soya), animalske & vegetabilske biprodukter og dårlige olier. Smagsforstærker, tilsætningsstoffer som fremmer smag og holdbarhed, farvestoffer, som hundene ikke har brug for og konserveringsmidler (BHA bla. som er forbudt i menneskemad).

 

HVORFOR FODRE MED BARF?

Hunde er 99,8% skabt som ulve - ikke udenpå, men indeni og fysiologisk. Det vil sige den måde hvorpå foderet omsættes og den anatomiske opbygning af de indre organer, er lig med ulven. Hundenes fordøjelsessystem, er derfor skabt til at spise kød og en smule grønt & bær.

 

HVAD SKER DER NÅR HUNDEN SPISER BARF?

- et stærkere immunforsvar og optimal energi

- allergier og hudirritationer forsvinder

- hund/kat får et naturligt fedtlag i huden (lugter ikke af “hund”)

- optimal pigmentering - flot, klar og skinnende pels                      

- kraftige knogler, stærke kløer, elastisk væv

- harmonisk bygning - ikke for høj/lav bagi

- mindre afføring pga optimal optagelse af maden

- renere tænder - ingen dårlig ånde

- opnår korrekt og stabil vægt

- BARF indeholder 70% kødsaft - tørfoder kræver 4 x vandindtag.

 

INDKØB

Kødet findes i ” ready meals” med grønt, vitaminer & olie samt enkeltvis i fin og grofthakket. Portioner á 500 gr, 800 gr, 1 kg og 2 kg - alt er pakket og på frost.

 

ER DIN HUND KRÆSEN ELLER DØJER MED ON/OFF MAVE?

Hvis din hund ikke elsker dig 1000 gange mere når den får barf - har vi 100 % kød på dåse eller Ziwi peak (tørret kød i lam, okse, hjort) og de ELSKER det. Spørg - vi hjælper jer!

Vi oplever dagligt kunder, som kommer ind i butikken med "kræsne" hunde. Desperat bliver der proppet leverpostej, kogt kylling og supermarkeds vådfoder i tørfoderet. Men det kan give bagslag i form af tynd mave og allergi. Når folk går hjem med en pose kød, er det yderst sjældent at de ikke kommer igen. Og afføringen er hurtigt fast og fin.

 

DIN HUND BEHØVER IKKE VÆRE SYG FØR DU VÆLGER NATURLIG MAD

Hvis du er nysgerrig på naturlig mad til din hund / kat og ikke vil betale for ”fyld” ingredienser, anbefaler vi altid at læse varedeklarationen. Vi kan ikke garantere at din hund aldrig bliver syg! Men vi kan garantere at den får et sundt immunforsvar så chancen for at blive syg er minimal. Så hvorfor vente til hunden bliver syg i form af allergiske reaktioner, hud-pels- analkirtle-tandproblemer eller dårlig mave?

Vi ser dagligt at kunders dyrlæge besøg og medicin-udskrivningerne forsvinder i takt med foder skift.

 

HVOR KOMMER KØDET FRA?

Vores kød leveres fra det danske firma RigtigHundemad. Vi har besluttet kun at bruge en leverandør så vi kan holde et strengt øje med kvaliteten og besøge fabrikken i nordtyskland årligt. Det kød vi serverer for hundene, er udskæringer fra vores egen mad, som vi i disse overflodstider ikke selv gider spise, men som langtfra kan kaldes kødaffald.

 

GRØNTSAGER, VITAMINER, MINERALER & OLIER

Som tilskud, anbefaler vi et vitamin- og mineraltilskud, omega 3 & 6 olie (fisk/vegetabilsk) samt en lille mængde grøntsager (fibre/kulhydrater) så er vi helt sikre på, at din bedste ven får det, den har brug for i dagligdagen. Vi har naturligvis også færdige menuer, som indeholder det hele.

 

KØDETS OPRINDELSE

Det ligger os MEGET på sinde, at vores hunde ikke skal have det godt på andres bekostning – og er stor modstander af industridyr. Vi skal behandle dem ordentligt, mens de lever. BARF fra RigtigHundemad er ikke tilfældigt kød fra ukendte steder. Slagteriet ligger i Nord Tyskland som køber kød fra lokale slagterier og Sønderjylland som traditionelt er fritgående. Laks (opdræt) og hjort er dog fra Norge.

 

BEN UDVALG

Okse/kalv - oksebrystben, okseknæ, oksetværribben

Fjerkræ - kyllinge/kalkunhalse, kalkunskrog (bløde)

Lammeben - bløde (ribben & knogler)

Hesteben - fedtfattige (ribben & knogler)

Hjort - hårde med kød (ribben & knogler)

 


 

 

 

Fortsæt med at læse

Naturapotek

Naturapotek

Naturlige produkter der virker!

Vi er ikke til kemiske insektmidler. 

Derfor fører vi kun naturlige alternativer til de kemiske midler, bla. Frontline. 
Alle produkter er dermatologisk testet. 

 

TÆGER, LOPPER, LUS

Anibio Melaflon SPOT-ON DRYP 
10 & 50 ml.

(Margosa, nonionisk tensider, isopropanol, Macadamia ternifolia, Melia Azardirachte, Citrus limon, Juniperus virginiania og Lavendula)

Forebyggende: dryppes fra nakke til halerod ca. hver 7-10 dag.

Efter angreb: 3 x daglig i 3 dage.

 

 

 Køb den i shoppen!

 

 

Tic-Clip Vedhæng

Tic-Clip er et lille vedhæng på størrelse med et hundetegn med elektro- magnetisk energi der skaber et elektromagnetisk felt omkring hunden som holder utøj væk.
Clip'pen er fremstillet af høj-kvalitets ædelmetal. Overfladen er belagt med en speciel forsegling, og den er vandbestandig.
Virker i 2 år, er 100% giftfri og uskadelige for mennesker og dyr.

Ca. 4 %. er ikke modtagelige for denne form for beskyttelse og reagerer ikke på energibasen.

  

 

HVIDLØG i pulverform:
Optimerer immunforsvaret og modvirker flåt angreb!

 

 

TIL OMGIVELSER & LOPPESHAMPOO I ÉT

Efter angreb: Spray i hjemmet, i bilen m.m.

Vask hunden/katten i shampoo - gentag efter 7 dage.

(Kan også bruges til mennesker som shampoo)

 

  

 

Novermin LOPPEMIDDEL


Novermin er et særdeles effektivt giftfrit middel mod flåter og lopper.

Det er helt uden pesticider, men både afskrækkende og dræbende.

Flåten dør indenfor 8 timer, idet dens keratinskjold opløses og derfor dehydrerer den og dør efter 8 timer, idet dens keratinskjold opløses og derfor dehydrerer den og dør.

 

 

Fortsæt med at læse

Tørfoder

Tørfoder

Tørfoder - 100% rene råvarer, intet tilsat

 

Du er hvad du spiser – og det gælder naturligvis også din bedste ven.
Når du køber tørkost som vi anbefaler, kan du stole på, at vi har været ingredienslisten igennem for dig og din bedste ven!

shop med ro i sindet.

Fælles for alle produkter vi sælger er, at intet er tilfældigt.

Alle produkter er udvalgt fordi der er en mening med dem – fra snude til halespids, i knogler og led, i maven og tarmen og ikke mindst som sundt brændstof til hjernen.

Når du springer de sukkerholdige ingredienser over (f.eks. majsmel, majsstivelse, majsgluten, roetrævler osv), fungerer hele kroppen optimalt for din bedste ven.

Hvorfor vente med at skifte foder til hunden ikke har spist i dagevis eller bliver syg i form af allergiske reaktioner, hud- pels- analkirtle-tandproblemer eller dårlig mave?

Lyt til din egen mavefornemmelse

Hvorfor kun lytte til dyrlægen eller opdrætteren som har fortalt dig, at du ikke må skifte foder. Ville du selv blive ved med at spise det samme dag efter dag - hvis du fik det dårligt eller ikke gad spise det?

Vi ser dagligt, at vores kunders dyrlæge besøg og medicinudskrivningerne forsvinder i takt med et naturligt foder skift.

Please læs ingredienslisten

Vi vil simpelthen ikke forhandle tørfoder lavet af udefinerbare animalske og vegetabilske biprodukter,salt, korn, hvede, majs, soya, sukker i form af roeaffald/pulp, savsmuld m.m. som er lovligt i foder. Eller tilsat væksthormoner, kunstige konserveringsmidler som BHA eller BHT (kræftfremkaldende), smagsforstærkere og tilsætningsstoffer som fremmer smag & holdbarhed samt farvestoffer, som hundene ikke har brug for.

Vi er en selvstændig moderne butik som IKKE er afhængige af store internationale mærker, der måske har en anden agenda end at sætte dyrenes sundhed øverst. SÅ, vi køber kun tørfoder fra mindre producenter, som grundlæggende i hjertet går op i hundens sundhed

​Bon appetit ;-)

Fortsæt med at læse

Naturlige godbidder

Naturlige godbidder

Helt naturlige godbidder - intet tilsat!

 

 

Vi har et kæmpe udvalg af sunde og rene tørrede godbidder. Alle er de tilpasset i forskellige størrelser og hårdhed så alle hunde har glæde af dem til træning, fornøjelse og tandrensning.

Vi vejleder altid i henhold til jeres behov, sygdomme m.m.

Har din hund......madlede, sart hud, kløe, kedelig pels, tynd mave, løbe øjne, røde poter, hot spot m.m. så prøv at skifte til 100% rent mad & godbidder. Drop korn, majs, soja, sukkerroe, farvestoffer, konserveringsmidler m.m.


Udvalget er stort. Tag hunden med så den kan smage ;-)
  • Kylling: Kyllingehalse, vinger, fødder, filet
  • Kalkun: Tørret kød
  • And: Kød i tern, andehalse, andevinger
  • Kanin: Kaninører
  • Lam: lunger, kallun, ører
  • Okse: Oksehud (pandelapper) ører, struber, haler, energistang, lunger, okselever på tube
  • Kalv: Kalvestruber, sener, skank
  • Hest: Tørret hestekød, lever, hud m/u pels
  • ​Hjort/rådyr: Tørret hjortekød, lunger, skank/ben 
  • ​Fisk: Torsk, laks, ansjoser

Spørg og vi skaffer ;-)

Fortsæt med at læse