Kat

Naturapotek

Naturapotek

Naturlige produkter mod flåter og lopper. 

Vi er ikke til kemiske insektmidler. Derfor anbefaler vi naturlige alternativer.

Alle produkter er dermatologisk testet. Forebyggelse og efter angreb  Anibio Melaflon Spot-on. Dryp i nakken. 10 & 50 ml. Forebyggende: dryppes fra nakke til halerod ca. hver 7-10 dag. Efter angreb: 3 x daglig i 3 dage. Margosa, nonionisk tensider, isopropanol, Macadamia ternifolia, Melia Azardirachte, Citrus limon, Juniperus virginiania og Lavendula. Køb den i shoppen! Anibio Melaflon LOPPEMIDDEL Til omgivelserne & loppeshampoo i ét. Efter angreb: Spray i hjemmet, i bilen m.m. Vask hunden/katten i shampoo - gentag efter 7 dage. (Kan også bruges til mennesker som shampoo) Novermin LOPPEMIDDEL Novermin er et særdeles effektivt giftfrit middel mod flåter og...

Fortsæt med at læse

Foder til din kat

Foder til din kat

 Rene råvarer - intet tilsat

 

Du er hvad du spiser – og det gælder naturligvis også din bedste ven.


Din kat er et rovdyr, og bør fodres som sådan. Men katten er også et vanedyr, så det kan være svært at lave om på indgroede rutiner, som f.eks. valg af kattemad.

Meget af den mad til katte, som man kan købe i både dagligvarehandlen og de fleste dyrehandler, er fyldt med ingredienser, som ikke har noget at gøre i kattemad. F.eks. korn og sukker! Og sukker kan skabe afhængighed (samt overvægt og sukkersyge)

Men som den ansvarlige katteejer du er, vil du naturligvis servere noget god mad til din kat, samtidig med, at du ikke vil betale overpris for billige ingredienser. Læs derfor altid varedeklarationen. Forsidebilledet siger ikke meget om indholdet! Vælg produkter med højt kødindhold, uanset om det er tørfoder eller vådfoder/dåsefoder til kat.

Hos Den Grønne Pote har vi udvalgt go mad til din kat! Alle produkter er nøjagtigt tilpasset kattens behov for protein. Da katten ikke har et naturligt behov for at drikke, er det altid en god idé at supplere den tørre kattemad med vådfoder, - eller at fordre med råt kød, BARF.

Tørkost

Når du køber tørkost, som vi anbefaler, kan du stole på, at vi har været ingredienslisten igennem for dig og din bedste ven! 

​Vi har fundet det reneste og sundeste tørfoder på markedet med et lavt kulhydratindhold.

shop med ro i sindet.

Udviklet af “sunde” mennesker, og til en konkurrencedygtig pris.

Vådfoder

Vi har kun 5 mærker fordi det er de eneste vi synes der er gode nok.

Se mere i shoppen. 

Katte elsker kød ... prøv BARF ;-)

Om nogen, er kattene domesticerede rovdyr, og hvorfor snyde dem for det rå?

De mest populære kødtyper er fjerkræ, kanin, okse og indmad. Vi har et stort udvalg i 500 gram, 1 og 2 kilo. Fint hakket og groft hakket samt hele kyllingehalse.

Kom ind og få en snak, så vi kan hjælpe dig med at komme godt igang med råfodring.

Din kat vil elske dig for det!

···

 

Fortsæt med at læse
Seneste opslag
Naturapotek
Foder til din kat